• darkblurbg


Rene Froger

Deze rasechte Amsterdammer, die het zingen al vroeg leerde in het cafe van zijn vader, staat al jaren aan de top van de Nederlandse muziekindustrie. Wie is er niet bekend met zijn hits 'Alles kan een mens gelukkig maken', 'Daar sta je dan' en 'This is the moment'? Wij zijn er dan ook enorm trots op dat deze topper op 30 augustus bij ons aanwezig is!


Bizzey

Bizzey is op dit moment misschien wel de meest succesvolle Amersfoortse artiest sinds jaren. De ene hit na de andere volgen elkaar in rap tempo op, zijn nummers hebben miljoenen views op Youtube en hij staat al weken bovenaan de hitlijsten. Met Bizzey hebben we dus een artiest van groot formaat uit onze eigen stad op ons podium staan, hoe gaaf is dat!


Snollebollekes

Deze artiest behoeft eigenlijk maar 1 introductie: van links... naar rechts... we breken heeeeul de tent af!
Snollebollekes is ongekend populair, staat dit jaar met 2 uitverkochte concerten in het Gelredome en zal ongetwijfeld ook bij ons het dak eraf laten knallen. Wij kunnen nu al niet wachten!


Wesly Bronkhorst

Met Wesly Bronkhorst hebben we een artiest weten vast te leggen die afgelopen jaar zijn grote doorbraak beleefde met dé Nederlandstalige hit van 2018 'Trots Op Jou'. Voor die single kreeg hij een BUMA NL Award in de categorie ‘Beste Single 2018’ en een Buma NL Award voor 'Meest Gestreamde Track 2018'. Zorg dus dat je stem in orde is op 30 augustus, want dit wordt meezingen!


Johan van Waas

Onze 'Local Hero' van deze editie is Johan van Waas. Johan is zeer bekend in Amersfoort, zo'n beetje ieder café of sportvereniging heeft hem wel eens geboekt en met zijn zuivere stem zingt hij de gezelligste nummers alsof het niets is.
Hoogtepunt voor Johan was dat hij in 2018 de titelsong van het tv-programma 'De Bloemenbuurt' heeft mogen maken. Het is dan ook zeer terecht dat Johan de kans krijgt om op het grote podium van 033Live te staan!


DJ Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs kan zo ondertussen tot het meubilair van 033Live gerekend worden. 'Bij zijn is meemaken' is zijn slogan, en dat is niet voor niets. Willem's aanstekelijke en gezellige Brabantse stem zorgt voor een onvergetelijke sfeer en unieke feest beleving.
Willem is zeer terecht al 2 x uitgeroepen tot beste feest dj van Nederland en zal er op 30 augustus weer 1 groot feest van maken aan de Mijnbouwweg!