• darkblurbg

Bestel nu jouw tickets

 

Wolter Kroes

Stiekem hoopten wij Wolter al eerder bij ons te kunnen begroeten, maar nu is het dan eindelijk gelukt! Op 6 december zal Wolter onze hoofdact zijn tijdens de Après-Ski Editie van 033Live. Wolter zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft met 'Ik heb de hele nacht liggen dromen', 'Viva Hollandia' en 'Sjalalala' enorme hits op zijn naam staan die overal luidkeels meegezongen worden. Ook zijn nieuwste nummer 'Hemel' met bijbehorende hashtag #lievereffenietvandaag is weer een regelrecht succes, wij kunnen nu al niet wachten tot het 6 december is!

 

Dave Roelvink

Ja dames, het staat er echt.. Niemand minder dan Dave Roelvink komt onze wintereditie afsluiten! Met de heerlijkste beats, vetste nummers en uiteraard zijn mooie verschijning zal Dave menig harten sneller doen kloppen 6 december. Zijn jullie er klaar voor om he-le-maal los te gaan?!

 

Stef Ekkel

Bij een après-ski party kan Stef Ekkel natuurlijk niet ontbreken! Na het daverende succes van zijn nummers 'Waarheen, waarvoor' en 'De Woonboot' bracht Stef samen met Rene Karst het nummer 'Liever te dik in de kist' uit. En dat heeft hij geweten! De boekingen waren niet aan te slepen en op ieder feest zingt iedereen dit gezellige nummer luidkeels mee. Wij denken dat op 6 december de langste polonaise uit de historie van Amersfoort wel eens tot stand kan komen!

 

Het Feestteam

Het Feestteam stond vorig jaar op het podium bij onze zomereditie en tijdens hun optreden gingen de 1500 bezoekers in onze feesttent compleet uit hun dak. Met hun slogan Van 0 tot Feest in 10 seconden zeggen zij eigenlijk alles; in een mum van tijd zetten zij de zaal in vuur en vlam met nummers als 'Let it Be', 'Ik neem je mee' en 'Shirt uit en zwaaien! Reden te meer om Het Feestteam nogmaals op ons programma te zetten dus.

 

Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs kan zo ondertussen tot het meubilair van 033Live gerekend worden. 'Bij zijn is meemaken' is zijn slogan, en dat is niet voor niets. Willem's aanstekelijke en gezellige Brabantse stem zorgt voor een onvergetelijke sfeer en unieke feest beleving.
Willem is zeer terecht al 2 x uitgeroepen tot beste feest dj van Nederland en zal er op 6 december weer 1 groot feest van maken!

Bestel nu jouw tickets