• darkblurbg

 

Bestel tickets

 

Tino Martin

Een artiest die natuurlijk geen introductie meer behoeft. Met meerdere uitverkochte concerten in het Ziggo Dome, Olympisch Stadion en een volledig uitverkochte theatertour kunnen we wel stellen dat Tino behoort tot de grootste artiesten die ons land op dit moment rijk is. Inmiddels zullen wij Tino alweer voor de 3e keer in 5 jaar tijd begroeten op ons prachtige podium, waarmee Tino zo langzaamaan tot ons vaste meubilair begint te behoren!


Yves Berendse

Misschien niet voor iedereen direct een bekende naam, maar wij weten zeker dat wanneer je de prachtige stem van deze goedlachse jongeman eenmaal hebt gehoord, je zeker verkocht bent! Net bijgekomen van een uitverkocht concert in openlucht theater Caprera zal Yves zijn prachtige ballads en gezelligste feestnummers voor ons meenemen naar Amersfoort. Dit gaat een knaller worden!

Bolle Jan ShowWie kent deze oer-gezellige kroeg niet? Café Bolle Jan is al jaren een begrip in Amsterdam, menig artiest heeft hier zijn of haar eerste nummers gezongen.
De Bolle Jan Show is een 4 uur durend muziekspektakel, met uiteraard een aantal van de beste zangers die regelmatig in Bolle Jan te zien zijn!

Danny Froger

Inderdaad, de zoon van. Bij Danny Froger is het zingen natuurlijk met de paplepel ingegoten, en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Danny is in het bezit van een heerlijke Amsterdamse stem waarmee hij iedere zaal in opperbeste stemming weet te krijgen, en wat te denken van zijn prachtige nummer 'Grote kleine meid' die hij speciaal voor zijn dochtertje heeft gemaakt? 


Hazes Tribute Show


Bij zo'n heerlijke meezing avond kan de muziek van Nederlands grootste artiest aller tijden natuurlijk niet ontbreken. De Hazes Tribute Show van Jeroen neemt jullie mee op een reis langs alle prachtige Hazes nummers, en dankzij de perfect lijkende stem van Jeroen voelt het alsof de grote Andre zelf op het podium staat. Dat wordt meezingen geblazen!

 

Bestel tickets