• darkblurbg

 

BESTEL NU TICKETS

John West

 

 

Inmiddels kunnen we wel zeggen dat John West officieel de stempel 'Vriend van 033Live' kan ontvangen; tijdens de wintereditie staat deze topper uit Den Haag alweer voor de 3e keer bij ons op het podium en dat is natuurlijk niet zomaar! John is enorm populair bij ons publiek en met zijn prachtige stem zal hij ongetwijfeld ook op 7 december weer een super sterk optreden neerzetten.

 

Django Wagner

Django Wagner stond in 2016 al eens bij 033Live op het podium, en liet destijds met zijn hits 'Kali' en 'Mooie Blauwe Ogen' de Prodentfabriek zowat uit zijn voegen barsten. Reden te meer om Django nogmaals op het programma te zetten vinden wij!

Henk Dissel

Een optreden in Amersfoort zal toch haast als een thuiswedstrijd voelen voor deze sympathieke zanger uit Zeist. De energie die Henk meeneemt het podium op brengt hij moeiteloos over op het publiek. Zijn nummers 'De Bom' en 'Lange Nacht' zingt iedereen uit volle borst mee, wij hebben dan ook onwijs veel zin om Henk te begroeten op 7 december!

Mental Theo

Deze artiest behoeft eigenlijk geen introductie meer. In de jaren 90 scoorde Mental Theo de ene na de andere hit, vaak samen met zijn compagnon Charley Lownoise. Speciaal voor 033Live zal Mental Theo het laatste uurtje afsluiten met een heerlijk 90's uurtje, dat wordt dus ouderwets hakkuuuh!

 

Feest DJ Jesse

Met Feest DJ Jesse hebben we voor de wintereditie een ware 'lokal hero' weten te programmeren; Jesse zet al jaren o.a. diverse carnavalsfeesten en het Dorpsfeest Hoogland volledig op zijn kop, en dit jaar komt daar dus ook onze wintereditie bij! 

 

BESTEL NU TICKETS