• darkblurbg

 

DJ Paul Elstak


De onbetwiste koning van de 90's! Al jarenlang staat hij op nr 1 van alle hitlijsten die ook maar iets met de 90's te maken hebben, iedereen gaat volledig uit zijn dak zijn nummers ' Rainbow in the Sky' en 'Love u more'. Paul sluit dit jaar onze 90's edition af, dat wordt dus ouderwets hakkuuuh!


T-Spoon

Ook met T-spoon hebben we een regelrechte hitmachine uit de 90's op het podium weten te zetten. Uiteraard bekend vanwege hun mega hit 'Sex on the Beach', maar ook de nummers 'Summer love', 'No time to waste' en ' Mercedes Benz' zal iedereen luidkeels mee kunnen zingen. We zijn dan ook super trots dat deze toppers bij ons aanwezig zijn op 31 augustus!


Pater Moeskroen

Wie kent ze niet? Bijgenaamd de Pater, ooit begonnen in Café van Santen in Amersfoort en daarom extra leuk dat ze bij ons op het podium staan. Deze 'reserve Belgen' stonden aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat maar waaien', 'Dansen' en 'Hela Hola'. En wie herinnert zich niet 'Roodkapje'? Aanstekelijke folk en knallende feestnummers, dat wordt gezellig!


DJ Willem de Wijs

'Bij zijn is meemaken' is zijn slogan, en dat is niet voor niets. Onze Brabantse held zorgt op ieder feest voor een onvergetelijke sfeer en unieke feest beleving. Hij is vaste host bij evenementen als Sensational 90's, Waailand Feestival en Dutch Valley en zeer terecht ook al jaren bij onze edities!